2010. december 30., csütörtök

Megújult a Sóvidek Kulturális Folyóirat Honlapja

Megújult a Sóvidék Kulturális Folyóirat Honlapja, nemcsak külsőben, hanem tartalommal is megtelt. Az első három szám teljes anyaga olvasható, valamint  a szerkesztőség egyéb tevékenysége is. A honlap címe:   www.prosovidek.ro

Íme egy kis ízelítő:

A Sóvidék Kulturális Folyóirat Szováta egyetlen folyóirata, mely a kisváros és közvetlen környezete kulturális, tudományos életének fóruma. Hasábjain jelen vannak a helytörténeti, néprajzi, irodalmi, képzőművészeti alkotások, tanulmányok, termékek. Ezeket a munkákat igényes megjelenítéssel, a szakmai követelmények betartásával tárja az olvasók elé. 2008 decemberében hiánypótló céllal jött létre, és azóta bebizonyosodott, hogy a kistérségben van olyan kulturális potenciál, mely eltarthat egy hasonló jellegű folyóiratot. Oldalunkon a Folyóirat menüpont alatt megtekintheti, és olvashatja eddig megjelent lapszámaink tartalmát.
A szerkesztőség köré szerveződő kis csapat ugyanakkor nem csak és kimondottan a sajtótermék megjelentetésével foglalkozik, hanem egyéb kutatásokban is szervesen részt vesz, vagy kezdeményez hasonlókat. A jelenleg folyamatban levő kutatási programjainkat a Projekt menüpont alatt tekintheti meg. Szívesen fogadunk, és részt veszünk hasonló kezdeményezésekben.
Üdvözlettel,
Szolláth Hunor
Föszerkesztő

Sóvidék, Szováta Kulturális Folyóirata
Tel: 0040-745-904473
Web: www.prosovidek.ro
Szerk. e-mail: szerkesztoseg@prosovidek.ro

Nincsenek megjegyzések: