2016. március 4., péntek

Adj király katonát! versenyt, az Orbán Balázs GimnáziumbanA MIT immár tízedik alkalommal szervezte meg az Adj király katonát! elnevezésű versenyt, amelybe az Orbán Balázs Gimnázium hatodszorra kapcsolódott be és szervezte meg a helyi szakaszt, 2016. február 26-án. Az előző évekhez hasonlóan a Petőfi Sándor Általános iskola is aktív résztvevője ennek az eseménynek.
A verseny a szokásos módon a csapatok kialakításával kezdődött, sorshúzással. Kilenc csapat alakult, melyeknek a tagok nagyon találó csapatneveket választottak. A körkérdések és a különböző ügyességi feladatok eredményeként nagyon szorossá vált az állás, még azonos pontszámok is születtek a verseny végére. Ezért a zsűri úgy döntött, hogy tartalékkör kérdéseit is használjuk fel.
Így alakult ki a végeredmény. A Foltmanók csapata (Tarcsafalvi Dóra, Varga Tünde és Madarász Nikoletta) lett az első helyezett, a második A három király csapat (Fülöp Richárd, Busch Szabó Tóbiás és Pável Csenge) és a harmadik A remény tolla csapata (Mircse Katalin, Szilveszter Andrea és Buzogány Bendegúz Atanáz).
Gratulálunk a nyerteseknek és köszönjük minden csapattagnak a részvételt!


Hatos Melinda könyvtáros,
Székelykeresztúr

Nincsenek megjegyzések: